Informatii generale


Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC BERENZ SPEDITION SRL cu sediul in Arad, str. Bogdan Voievod I, nr. 44, Romania, in calitate de operator de date cu caracter personal. Prin urmare, prin implementarea ISO 27001/2017 am urmarit si urmarim in permanenta asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor. Monitorizarea respectarii cerintelor legale in acest domeniu este asigurata inclusiv de catre responsabilul cu protectia datelor desemnat in cadrul societatii avand urmatoarele date de contact: berenzdpo@gmail.com. Prezenta politica de confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale clientilor si ale celorlalti utilizatori sau furnizori ai acestei pagini de internet. Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestei pagini de internet.


Scopurile prelucrarii


Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate voluntar prin orice cale pusa la dispozitie prin aceasta pagina de internet sunt prelucrate de catre SC BERENZ SPEDITION SRL in urmatoarele scopuri:
  • pentru indeplinirea obligatiilor legale care revin in sarcina SC BERENZ SPEDITION SRL in contextul serviciilor prestate prin SC BERENZ SPEDITION SRL sau aceasta pagina de internet, inclusiv pentru procesarea solicitarilor dumneavoastra formulate prin accesarea acestei pagini de internet sau efectuarea verificarilor si formalitatilor aferente incheierii contractului de furnizare cu servicii cu SC BERENZ SPEDITION SRL
  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre SC BERENZ SPEDITION SRL si dumneavoastra, inclusiv in scopul executarii contractului de furnizare, facturare corespondentei cu dumneavoastra, recuperarii eventualelor creante, precum si protejarii oricarui interes legitim al SC BERENZ SPEDITION SRL pe cale administrativa sau judiciara, cesiunii de creante catre tertii, primirii si gestionarii solicitarilor dumneavoastra, precum si conformarii cu cerintele legale privind arhivarea
  • pentru activitati de marketing direct si publicitate pentru produsele si serviciile noastre sau ale partenerilor/afiliatilor SC BERENZ SPEDITION SRL (oferte in vederea furnizarii de servicii de consultanta vamala, servicii vamalele, prestarii de servicii catre terti) prin promovarea celor mai potrivite produse si servicii ale SC BERENZ SPEDITION SRL sau ale partenerilor/afiliatilor SC BERENZ SPEDITION SRL
  • in scopul determinarii si evaluarii intereselor si preferintelor dumneavoastra, utilizand mijloace automate si/sau neautomate, in vederea generarii de oferte personalizate; prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra la momentul bifarii casutei corespunzatoare sunteti de acord ca SC BERENZ SPEDITION SRL sa utilizeze tehnici informatice care nu implica prezenta unui factor uman si care pot duce la producerea unor efecte juridice in relatia cu dumneavoastra sau care pot atrage anumite efecte cu un impact semnificativ in relatia cu dumneavoastra; prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop prezinta beneficiul de a va oferi un serviciu cat mai apropiat de nevoile si interesele dumneavoastra, dar si de a va sugera unele alegeri cu privire la produsele/serviciile SC BERENZ SPEDITION SRL sau afiliatilor/partenerilor SC BERENZ SPEDITION SRL
  • in scopul evaluarii gradului dumneavoastra de satisfactie cu privire la produsele/serviciile SC BERENZ SPEDITION SRL
  • in scopul unor analize statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale



Temeiul juridic al prelucrarilor


Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile de mai sus are la baza:
  • obligatiile legale care incumba in sarcina SC BERENZ SPEDITION SRL ca urmare a operatiunilor prin intermediul acestei pagini de internet
  • incheierea, respectiv executarea contractului de furnizare incheiat cu SC BERENZ SPEDITION SRL
  • interesul legitim al SC BERENZ SPEDITION SRL de a-si promova produsele si/sau serviciile
  • consimtamantul dumneavoastra in ceea ce priveste activitatile de marketing/publicitate si alte prelucrari pentru care legislatia in domeniu prevede obligativitatea obtinerii consimtamantului

In masura in care ati exprimat consimtamantul dumneavoastra cu privire la o anumite prelucrare, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment.


Durata prelucrarii


Datele cu caracter personal sunt stocate in vederea prelucrarii lor pe durata necesara atingerii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus si ulterior potrivit cerintelor din politicile noastre interne si in conformitate cu cerintele legale.


Dezvaluirea datelor cu caracter personal


In contextul indeplinirii scopurilor de prelucrare, SC BERENZ SPEDITION SRL poate dezvalui datele astfel colectate catre partenerii sai contractuali, catre afiliatii sai, catre persoane imputernicite care prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pe seama SC BERENZ SPEDITION SRL ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri:
  • pentru administrarea, intretinerea, personalizarea si imbunatatirea acestei pagini de internet si a serviciilor derulate prin intermediul acesteia
  • pentru indeplinirea unor obligatii contractuale de catre SC BERENZ SPEDITION SRL cum ar fi servicii de relationare cu clientii, de imprimare si trimitere facturi, etc.
  • in situatiile in care aceasta dezvaluire ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati, obtinute ca urmare a participarii dumneavoastra la diverse jocuri sau concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre SC BERENZ SPEDITION SRL
  • in cazul unor campanii promotionale organizate de catre SC BERENZ SPEDITION SRL impreuna cu diversi parteneri contractuali sau afiliati ai SC BERENZ SPEDITION SRL
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
  • pentru transmiterea de materiale cu caracter publicitar/promotional, in conditiile si limitele prevazute de lege
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege


Transferul datelor cu caracter personal


Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in afara Romaniei, in statele membre ale UE sau in afara UE, catre societatile partenere SC BERENZ SPEDITION SRL sau catre diversi imputerniciti ai sai. Transferurile in afara UE se vor realiza fie in baza unei decizii a Comisiei EU in baza careia s-a constatat caracterul adecvat de protectie al datelor in statele respective, fie catre entitati care asigura garantii de securitate corespunzatoare, drepturile dumneavoastra conform prezentei politici de confidentialitate nefiind afectate in vreun mod negativ.
Statele din afara UE catre care se vor transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus sunt: India, Turcia, USA, Vietnam, Thailanda, Rusia, Egipt, Asia, Orientul Mijlociu, Elvetia, Aruba, Qatar, Emiratele Arabe Unite.


Furnizarea datelor cu caracter personal


Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de oferte cu privire la produsele/serviciile SC BERENZ SPEDITION SRL sau ale partenerilor SC BERENZ SPEDITION SRL sau pentru ca SC BERENZ SPEDITION SRL sa poata gestiona solicitarile dumneavoastra cu privire la incheierea sau executarea contractelor cu SC BERENZ SPEDITION SRL. Refuzul furnizarii datelor cu caracter personal poate avea drept consecinta imposibilitatea beneficierii de serviciile mentionate mai sus.


Masuri de securitate a datelor


SC BERENZ SPEDITION SRL va aplica in utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal masurile tehnice si organizatorice necesare in vederea asigurarii securitatii acestora, protejarii impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.


Drepturile de care beneficiati


In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra cu privire la anumite prelucrari, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment.
In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau la instantele de judecata, in cazul in care considerati ca SC BERENZ SPEDITION SRL v-a incalcat vreun drept in baza prevederilor legale.
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: Politca de cookies.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate, va rugam sa va adresati la telefon 0040257273633 si/sau la adresa de e-mail berenzdpo@gmail.com.


Puncte de lucru


  • Berenz Spedition - Arad
    T: 0257273633, 0257272886; F: 0372000699
  • Berenz Spedition - Moravita
    T: 0256397200, 0728994362; F: 0372000699
  • Berenz Spedition - Timisoara Aeroport
    T: 0256386048; F: 0372000699
  • Berenz Spedition - Timisoara Baza - Cal. Lugojului
    (in incinta Vamii Timisoara)
    T: 0256386048; F: 0372000699
  • Berenz Spedition - Orsova - Str. Tufari Orsova
    T: 0252360555, 0766096180; F: 0372000699
  • Comisionar vamal - Naidas
    T: 0255571420, 0728994363; F: 0372000699



Continuand sa utilizati site-ul nostru, sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor pentru a imbunatati navigarea site-ului, pentru a analiza utilizarea site-ului si a asista la eforturile noastre de marketing. Inchide aceasta notificare